Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUMAŞ TASARIMI İÇİN GENÇ DOKUNUŞLAR
KUMAŞ TASARIMI İÇİN GENÇ DOKUNUŞLAR
Genç tasarımcıları moda dünyasına kazandırmayı amaçlayan Vakko Esmod & Kimtex Tasarım Yarışması’nın kazananı belli oldu. Birinci seçilen Sıla Varol, Paris’te düzenlenecek moda fuarına katılmaya hak kazandı
12 Nisan 2016, 10:30
 
 
 

Genç tasarımcıları moda dünyasına kazandırmayı amaçlayan Vakko Esmod & Kimtex Tasarım Yarışması’nın kazananı geçtiğimiz günlerde belli oldu.

 

Birinci seçilen Sıla Varol, Paris’te düzenlenecek moda fuarına katılmaya hak kazandı

 
Vakko Esmod Moda Akademisi ve Kimtex işbirliği projesi kapsamında,öğrenciler 2016-17 kış sezonu için Kimtex firmasının kumaşlarını kullanarak dış giyim ve alt grup koleksiyon tasarımları gerçekleştirdiler.
 
Geçtiğimiz günlerde yapılan Zorlu Center'da gerçekleştirilen jüride Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Şeref Fayat, TGSD üyesi Kimtex CEO'su Tanzer Gözek, Vakko Esmod Moda Akademisi Kurucusu Nadine Massoud Bernheim, tasarımcı Atıl Kutoğlu ve Dilek Hanif öğrencilerin tasarımlarını değerlendirerek ilk 4'ü belirlediler.
 
Kazanan öğrencilere ödülleri TGSD'nin Four Season's Otel'de düzenlemiş olduğu "What's next?" konferasında takdim edildi.

 

1. Sıla Varol

 

 

 2. Florentine Climente

 

 

 

3. Pelin Gündoğan

 

 

4. Simge Nizam


Yarışmanın finalinde; jüri tasarımlarını en çok beğendiği dört öğrenciyi belirledi. Birinci seçilen Sıla Varol, moda dünyasıyla daha yakın ilişkiler kurabilmesi ve moda endüstrisinde profesyonel bir kariyeryapabilmesi için Paris’te düzenlenen ‘Premiere Vision Fuarı’na katılmaya hak kazandı. İkinci Florentina Climinte, üçüncü Pelin Gündoğan ve dördüncü Simge Nizam’ın başarılarıysa para ödülüyle kutlandı. image

 

Şeffaf Gazete.com

 

 

 

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR