Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAZ GÜNLERİNİ ÖZLETEN DEFİLE
YAZ GÜNLERİNİ ÖZLETEN DEFİLE
Balerin ve dansçıların zarafeti, duruşu, naifliği ve özgür olma hissini mayolara yansıtan bikini ve mayo markası 5th Position yeni koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında podyumdaydı.
18 Mart 2016, 09:52

 

Balerinlerden ve dansçılardan ilham alarak onların enerjisini, zarafetini, duruşunu, naifliğini ve özgür olma hissini mayolara yansıtan, model Ezgi Bozkurt ve dansçı Buse Uğur’un kurduğu 5th Position plaj giyim ürünleri ilk defilesini Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleştirdi.

Balerin ve dansçıların zarafeti, duruşu, naifliği ve özgür olma hissini mayolara yansıtan bikini ve mayo markası 5th Position yeni koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında podyumdaydı.

image

Mercedes-Benz Fashion Week’in olduğu gün İstanbul buz gibi bir Mart ayı yaşarken, plaj, deniz, tatil çok uzak gibi gözükse de, Buse Uğur ve Ezgi Bozkurt’un kendileri gibi güzel ve zarif mayo & bikini koleksiyonu MBFWI için Zorlu Center'e gelen modaseverlere yaz hayalleri kurdurdu .

image

Siyah mayoları yüksek bel pantolon ya da eteklerle giymek 

5th Position, ilhamını baleden alıyor ve balenin pek çok başlangıç pozisyonlarının besşinci ve sonuncu olanını temsil ediyor.

İzleyenlerde zarafet hissi uyandıran 5th Position, baleye yeni başlayan bir kız çocuğu içinse kendini ispatlamak, büyümek, kendine güvenmek anlamına geliyor. Marka ise bu değerleri plajlara taşımayı vadediyor.

Hayata geçirdikleri 5th Position markasının tutku dolu değerlerini 2016 yazında plajlara taşıyacak olmanın heyecanın yaşayan Buse Uğur’ ve Ezgi Bozkurt moda dünyasına yeni bir  soluk olacaklar

image

Ezgi Bozkurt ,“ Buse Uğur ile uzun soluklu tasarım ve üretim çalışmalarımızı büyük bir heyecanla sürdürdük ve 5th Position markasını yarattık. Baleden ilham aldık ve 5th Position mayolarını giyenlerin bale yaparcasına rahat ve zarafet içinde hareket edebilmesini hedefledik.

image

Ortaya çıkan koleksiyondan çok memnunuz.

Bu yaz plajlarda 5th Position markasının zarif çizgilerini ve renklerini göreceğimiz için çok mutluyuz. Fashion Week İstanbul’a katılmış olmanın heyecanı ve keyfini yaşıyoruz. Bu çok iyi bir fırsat oldu, Buse ile ortak tutkumuzun ve gece gündüz çalışmalarımızın sonucunu görebildiğimiz için, bizi çok gururlandıran bir platform oldu. 2016 yazında 5th Position mayolarının hak ettiği ilgiyi göreceğine eminiz.”

ŞEFFAF GAZETE.COM

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR