Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'DA MODA HAFTASI BAŞLADI
İSTANBUL'DA MODA HAFTASI BAŞLADI
Moda dünyası ülkemizde olan elim olaylara rağmen hayat devam ediyor diyerek dev bir organizasyonun startını verdi.
15 Mart 2016, 12:09

 

Moda dünyası ülkemizde olan elim olaylara rağmen hayat devam ediyor diyerek dev bir organizasyonun startını verdi.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 7. sezonu başladı 

Marka ve tasarımcıların Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonlarını sergileyecekleri hafta, dünya standartlarında bir prodüksiyon ve yepyeni etkinlik alanı ile davetlilere her zaman olduğu gibi yine heyecan verici bir Moda haftası deneyimi yaşatacak.        

image                          

Dünya çapında sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarının her sezonunda yeni bir moda kampanyası sunan Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un yedinci sezonunda Amerikalı fotoğrafçı ve sanat yönetmeni Jeff Bark’ın yaratıcı yönetmenliğinde, yeni Mercedes-Benz SL’i Rus süpermodel Natasha Poly’nin nefes kesici güzelliği ile bir araya getiriyor.

image

Lady Gaga, Taylor Swift, Kate Moss gibi günümüz stil ikonlarının tercih ettiği lateks tasarımlarıyla adından söz ettiren Atsuko Kudo’nun tasarım kodlarını Mercedes-Benz SL ile yan yana getiren “Bir ikon. Tutkulardan doğdu.” isimli yeni görsel çalışma, alışılmışın dışında bir estetik anlayışını yansıtıyor.

image

60 yılı aşkın süredir tüm dünyada spor Otomobil tutkunlarının hayranlığını kazanan SL, yeni tasarımıyla Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un stil ikonu olma konusunda iddialı bir duruş sergiliyor.

Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Direktörü Şükrü Bekdikhan, yeni sezon için görüşlerini şu sözlerle dile getirdi;

“Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, ilk sezondan itibaren Türk tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem Türkiye’de , hem de uluslararası arenada destekliyor. İsim sponsorluğumuzun başından beri öncelikli hedefimiz, İstanbul’un moda ve tasarım anlamında sahip olduğu enerjiyi bir moda kültürüne dönüştürmek ve Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’u global ölçekte güçlü ve prestijli bir organizasyon haline getirmektir.

Gerek satış ve iletişim odaklı etkinliklerle, gerekse Türk tasarım gücünü kanıtlayan katılımcılarıyla Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, 7. sezonunda gücüne güç katarak yoluna devam edecektir. Türk moda sektörüne inanıyor ve moda haftasına kesintisiz desteğimizin olumlu sonuçlarını gözlemlemekten büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Her sezon lounge alanında seçkin davetlilerini ağırlayan Mercedes-Benz, bu sezon da Mercedes-Benz Lounge’u etkinlik alanında konumlandıracak. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un simgelerinden biri haline gelen Mercedes-Benz Moda Haftası Araçları da her sezon olduğu gibi yine yollarda olacak. 20 adet Mercedes-Benz C-Serisi otomobil, özel davetlilerin hafta boyunca etkinlik alanına ulaşımını sağlayacak.

Zarafet, stil, yenilik ve mükemmelliğin sembolü Mercedes-Benz, moda dünyası ile ortak değerlerini Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul aracılığıyla tüm moda camiasıyla paylaşmayı sürdürüyor.

Şeffaf  Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR