Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA DÜNYASINA ÖZEL BAŞLANGIÇ
MODA DÜNYASINA ÖZEL BAŞLANGIÇ
Kariyer Eğitim Kurumları Moda bölümü mezunlarının hazırladığı koleksiyonlardan oluşan Kariyer Fashion ShowA/W 2016-2017 göz kamaştırdı.
28 Ocak 2016, 20:21

 

Türkiye'nin en köklü moda eğitim merkezlerinden olan '' Kariyer '' Moda Tasarım bölümü mezunları ,mezuniyet defilesinde büyük alkış alıp, Türk modası için taze kan olacaklarını birbirinden iddialı tasarımlar ile gösterdiler.

Moda ve güzellik sektörüne profesyoneller yetiştiren Kariyer Eğitim Kurumları ,Türkiye’de ilk ‘Moda Tasarım’ eğitimini veren özel kurum olarak her sene sektöre yeni isimler kazandırmaya devam ediyor.

image

Kariyer Eğitim Kurumları Moda bölümü mezunlarının hazırladığı koleksiyonlardan oluşan Kariyer Fashion ShowA/W 2016-2017 göz  kamaştırdı.

Öğrencilerin yıl içindeki çalışmalarının bir özeti niteliğinde olan ve gelenekselleşen Kariyer Fashion Show gecesi Dilan Çiçek Deniz’in sunumuyla Wow Hotel’de gerçekleştirildi.

Kariyer Fashion Show defilesi ilhamını 2016-2017 Sonbahar/Kış trendlerindeki “Marshmallow Colors”, “Muse”, “Black&White”, “Artisanal” ve “Sporty Space” temalarından aldı. Fashion Show  modaseverlere görsel şölen yaşattı ve farklı bir moda yolculuğuna çıkardı.

image

Ünlü model Didem Soydan’ın açılışını yaptığı defilede Çağıl Özge Özkul, Alona Kral, Hilal Uzun, Berrin Keklikler, Tuğçe Sak, Tuğba Melis Türk’ün bulunduğu 35 kişilik top model kadrosu tarafından sergilenendi .

Ünlü mankenler , model çizimleri başta olmak üzere , öğrenciler tarafından hazırlanan tüm kıyafetleri podyuma taşırken, tasarımlar davetlilerin büyük beğenisini  toplayarak tam not aldı.

image

Ev sahipliğini yaptığı muhteşem geceyle ilgili olarak kurumun Genel Koordinatörü Serkan Selamet;  ‘Her zaman moda ve güzelliğin bir arada en iyi şekilde var olduğuna inanıyoruz. Bunun en iyi örneği, Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcıları ve modellerini bir araya getirerek kendilerini anlatan defilelerdir. Kariyer Eğitim Kurumları olarak, moda alanında uzman isimlerle yaptığımız işbirlikleri sayesinde daha güzel ve çığır açan görünümler sağlıyoruz. Misafirlerimizin öğrencilerimizin mezuniyet defilesini hayranlıkla izlediklerine şahit oldum, bizler üzerinde aylardır çalışmaktan büyük zevk duyduk. Tasarımlar moda öğrencilerimiz tarafından hazırlanırken, saç ve makyajlar Güzellik bölümü öğrencilerimiz tarafından yapıldı. İki dev sektörün buluşma noktası olarak ülkemize genç yetenekler kazandırmaya devam edeceğiz.’ cümleleriyle düşüncelerini dile getirdi

image

Gecede  konuşma yapan defilenin moda direktörü ve onur konuğu olan Türkiye'nin en öneml moda tasarımcılarından Özlem Süer , Kariyer Fashion Show 2016 hakkında ; '' Çok başarılı bir koleksiyondu ve yaklaşık 3 aylık bir çalışma ile ortaya çıktı. Tamamen dünya ile eş zamanlı 2016/17 Kış koleksiyonundan ilhamla hazırladığımız trendleri eğitimlerle verdik. Onlar da kumaşlarını, stillerini, silüetlerini oluşturdular. Sonunda da çok doğru bir koreografi ve styling ile çok bütüncül bir show’a dönüştü. Performansın tümünü başarılı buldum açıkçası '' diyerek genç tasarımcıların sektörde önlerinin açık olduğunun işaretini verdi.

image

Moda dünyasına bu defile ile ilk adımı atan birbirinden yetenekli genç tasarımcılar  bu özel gecenin  ardından podyuma  çıkarak kep attılar.

image

Adana'dan gelip moda tasarım eğitim sürecini başarılı şekilde tamamlayan ve defilede tasarımı yer alan yer alan mezunlardan Perihan Demirdelen '' İki yıllık çok başarılı bir eğitim süreci geçirdim, Kariyer 'sadece bir Moda tasarım okulu olmadı benim için , aynı zamanda İstanbul moda ve tekstil dünyasını,bu sektördeki çok önemli isimleri de tanımamıda sağladı. Buradaki öğrenme sürecini tamamladık fakat Kariyer'in gücü yine arkamızda bunun farkındayım.

Şu an sayın Emre Erdemoğlu ile öğrenme,deneyim,hazırlık sürecine devam etmekteyim .Kariyer'de edindiğim deneyimi daha üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarıma devam edip kolleksiyon hazırlığı sürecine başladım. .Hedefim sayın Emre Erdemoğlu gibi başarılı moda tasarımcısından alacağım  eğitim ve deneyim ile sektörde başarılı ve kalıcı olacağıma inanıyorum,dedi.

image

Koreografisi Yasin Soy imzası taşıyan defilenin saç Tasarım Direktörü Suat Tekten'di.Moda duayenlerinin, iş ve cemiyet dünyasının seçkin konuklarının yoğun katılımı gecenin bir başka renkli haliydi.

Şeffaf Gazete.com

 

 

 

 

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR