Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSPANYOL MODA RÜZGARI İSTANBUL'DA ESTİ
İSPANYOL MODA RÜZGARI İSTANBUL'DA ESTİ
İspanyol abiye markası Sagaza, İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyonunu Fashionist’16 kapsamında özel bir defileyle beğeniye sundu.. Victoria Secret mankeni Michaela Kocianova podyumdaydı.
16 Ocak 2016, 23:13
 
İspanyol abiye markası Sagaza, İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyonunu  Fashionist’16 kapsamında özel bir defileyle beğeniye sundu.
 
Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’nda gerçekleşen defilede Victoria Secret mankeni Michaela Kocianova podyumda adeta büyüleyici bir görüntü sergiledi ve gözler onun üzerindeydi.
 
Slovak model, kusursuz fiziği ve güzelliğiyle büyük ilgi çekti.
 
image
 
İspanya’nın başkenti Madrid’te gece elbiselerine yeni bir anlayış getirmek misyonu ile doğan özel gecelerin  markası SAGAZA Madrid, İlkbahar Yaz 2016 koleksiyonunu, Victoria Secret modeli Michaela Kocianova başmankenliğinde Fashionist’16 kapsamında gerçekleştirdiği bir defile ile sundu.
 
Koreografisini Uğurhan Akdeniz'in yaptığı 32 modelin yer aldığı defilede adeta  İspanya'nın deniz ve yosun kokusu vardı.
 
 Madrid’in, Profundo Del Mar/Denizin Derinliklerinde konsepti ile hazırladığı yeni koleksiyonu, tasarımcı Zelia Kaçar’ın Costa Brava tatilindeki dalışında büyülenmesi ve “denizin altında bir moda şehri yatıyor” sözleriyle SAGAZA kolleksiyonu doğmuş.. 
 
image
 
İlhamını bir çok yaşama ev sahipliği yapan, deniz altının büyülü dünyasından alan koleksiyonda kadının yumuşak, gizemli ve naif duruşuna gönderme yapan romantik bir hikaye sergileniyor. Denizin etkileyici zenginliğini bütün ihtişamıyla gözler önüne seren koleksiyonda derinliği olan renklere, farklı ton ve geçişlerle yer veriliyor.
 
Koleksiyonun deniz altı teması hem styling ve saç makyaj da hem de kullanılan aksesuarlarda ilham kaynağı oldu. Deniz canlılarının çok renkli, büyülü dünyası tüm ekibi ortak bir noktada topluyordu.image
 
Detaylarda korsaj, drape, volanların sıkça kullanıldığı 32 parçalık koleksiyonda saç ve mücevher aksesuarlarıyla bütünleşen ve vücudu tamamıyla saran tasarımlar göz doldurdu.
 
 Defilede üç tasarım giyen dünyaca ünlü Topmodel, kapanışı da 100 metre kumaş, swaroski taşlar ve el işlemeleriyle üç ayda tamamlanan muhteşem bir gelinlikle yaptı. 
 
image
 
SAGAZA İlkbahar-Yaz  2016  Fashionist’16 defilesinde şapka tasarımcısı Merve Bayındır mercandan esinlenerek tasarlanmış üç farklı renkte saç aksesuarı tasarladı. 
 
SAGAZA Madrid’in ışıltısı ve zarafetine eşlik etmek üzere mercanlardan esinlenerek hazırlanan saç aksesuarları suyun şeffaflığını ve camın kristalliğini yansıtabilmesi için 3 mm.’lik şeffaf pleksilerinden hazırlandı. Elde şekillendirilen özel ve eşsiz her bir parçalar tek tek lazerle kesildikten sonra ısıtılarak hazırlanmıştı.
 
image
 
Defileyi izlemeye gelenler arasında Burcu Güneş, Berkay, Leyla Tanlar, Onur Büyüktopçu, Dilara Öztunç, Hilal Mocan, Şule Argüder, Özge Sanler ve Duygu Akdeniz gibi isimler vardı..
 
Şeffaf Gazete.com
 
 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR