Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
RIHANNA PUMA İÇİN HAZIRLANIYOR
RIHANNA PUMA İÇİN HAZIRLANIYOR
Adidas’ın desteklediği Kanye West’in ardından, Rihanna da Puma ile gelecek işbirliğinin tanıtımı için bir şov hazırladıklarını açıkladı. Şarkıcı bu etkinliğin 12 Şubat akşam gerçekleşeceğini ifade etti.
19 Aralık 2015, 22:15

Puma ve Rihanna New York Fashion Week için çok özel bir şov hazırlıyor

R'N'B’nin yıldızları New York Fashion Week’e hükmediyor. Adidas’ın desteklediği Kanye West’in ardından, Rihanna da Puma ile gelecek işbirliğinin tanıtımı için bir şov hazırladıklarını açıkladı. Şarkıcı bu etkinliğin 12 Şubat akşam saat sekizde gerçekleşeceğini ifade etti.

image


Son sezonlarda spor kökenine dönmek için çalışan Puma için “sportstyle” segmentindeki hızlanmanın bir ispatı. Rihanna ile olan işbirliği, moda koleksiyonlarını göz önüne çıkarıyor.

Ve bu alandaki imajını güçlendirmek için Puma aynı zamanda bağımsız markalar ile de işbirlikleri gerçekleştiriyor. Son olarak İngiliz Trapstar London markasının imzasını taşıyan son tasarımlarını piyasa sundu. Bu tasarımlar nubuk ve deriden bir Disc Blaze versiyonu ile Goalkeeper adını taşıyan profesyonel bir tişört içeriyor.

 

imagePuma X Trapstar London
Trapstar London Puma aynı zamanda Japon grup A Bathing Ape ve Bape ile göz alıcı bir kapsül koleksiyona da imza atıyor. Futbol ve streetwear kodlarını birleştiren bu koleksiyon, futbol tişörtleri, ceketler, kapüşonlu sweatshirt’ler ve kamuflaj baskılı şortlardan oluşuyor. Koleksiyon R698 bir modeli ile bir Blaze ve Disc Blaze versiyonunu da bir araya getiriyor.

imagePuma X Bape

Önce Puma ağında sunulan bu koleksiyonlar daha sonra belirlenmiş olan satış noktalarına dağıtılıyor.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR