Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DIOR MUHTEŞEM SUNUM İLE GÖZ KAMAŞTIRDI
DIOR MUHTEŞEM SUNUM İLE GÖZ KAMAŞTIRDI
Dior, merakla beklenen harika koleksiyonu için Bubble House şeklinde ünlenen ve esasında Pierre Cardin'e ait olan Palais Bulles mekânını seçti
17 Temmuz 2015, 11:26

 

Dior, Cruise 2016 hazır giyim koleksiyonunu Fransa'da Palais Bullesadlı mekânda tanıttı. 

Dior, merakla beklenen harika koleksiyonu için Bubble House şeklinde ünlenen ve esasında Pierre Cardin'e ait olan Palais Bulles mekânını seçti. Burası tıpkı adındaki gibi baloncuklara benzeyen şekillerle dairesel bir mimariye sahipti. Koyu renkler taşıyan mekân asimetrik tasarım gösteriyordu

image

Dior Kreatif Direktörü Raf Simons, bu koleksiyonun hazırlanmasında Riviera'dan esinlendiğini söyledi. Riviera, Meksika'da bir kıyı olarak biliniyor. Koleksiyondaki elbiseler, okyanusun parlak mavi ve yeşil renklerini taşıyor. Bazı çok renkli eteklerde ve elbiselerde metalik ayrıntılar göze çarpıyor.

Koleksiyonda hem kumsalda geçecek bir günde giyilebilecek hem de daha resmî etkinlikler için giyilebilecek parçalar bulunuyor. Bunların yanı sıra çok özel gece davetleri, yemekler ve benzeri koşullar için Dior Cruise 2016 koleksiyonundan seçilebilecek harika kıyafetler var.

image

Koleksiyonda özellikle ekose desenlere ağırlık verildiği görülüyor. Ekose desenli uzun üstler, mini elbiseler ve hatta pantolonlar mevcut. Yüksek bel pantolonlar gözden kaçmıyor. Bunları tamamlayan ayakkabılar sivri burunlu siyah bot tarzında. Kumsalda giyilebilecek parçaları parmak arası terlikler tamamlamış.

image

Renkli mini elbiseler ve etekler koleksiyonu oluşturan esas parçalar olarak öne çıkıyor. Bu parçalara çoklu renkler ve metalik ayrıntılar hakim. Çoğu pliseli olan elbiselerden bazıları midi boyda. Bunların fileli ayrıntıya ya da delikli kumaşa sahip olanları da var.

image

 

Fileli üstler, ekose desenli pantolon ve ceketten oluşan takımlar, asimetrik delikli etekler Dior imzası taşıyor. Delikli kumaştan yapılan üstler de mevcut. Beyaz, siyahi kırmızı, parlak mavi, yeşil ve sarı koleksiyondaki parçalara hakim. Esasında okyanus ve kumsal renkleri, rastlanan doğal renkler Dior Cruise 2016 koleksiyonunda görülüyor.

Dior Cruise 2016 defilesi akşam gerçekleştirilen renkli havai fişek gösterisi ile son buldu. Defile videosu aşağıda yer almakta.

image

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR