Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İZMİR MODA HAFTASI EGE'Yİ ISITTI
İZMİR MODA HAFTASI EGE'Yİ ISITTI
Ulusal basının ve moda sektörünün pek ilgi göstermediği İzmir Fashion Week İzmir'li moda severler için güzel defilelere ev sahipliği yaptı.
10 Nisan 2015, 11:03
 
İzmir Fashion Week etkinliği 4-5-6 Nisan tarihlerinde İzmir'de   gerçekleşti. Bu moda organizasyonunda İstanbul moda haftasının aksine ağırlıklı olarak İzmirli modellerin  çıkması ve   podyuma çıkan tüm modellerin  yerli olmasıydı.
 
Ulusal basının ve moda sektörünün pek ilgi göstermediği İzmir Fashion Week İzmir'li moda severler için güzel  defilelere ev sahipliği yaptı. 
 
Nur Karaata Swimwear, Ayya Designer ve Loft defilelerinin yapıldığı ilk gün, saç şovları da büyük ilgi gördü.Ebru Öztürk, Merve Büyüksaraç, Tuğba Melis Türk, Pınar Yılmaz  gibi modellerin yanı sıra  daha çok sayıda Türk model moda haftası boyunca podyumda yürüdü.
 
image
 
Podyuma ilk çıkan  Ayya Desing oldu. 
 
 İlk gün tasarımcılar Yağmur Güçerek ve Ayşegül Uyar'ın Ayya Design markasına ait 2015 Yaz koleksiyonu tanıtıldı. Renkli görüntülerin yer aldığı moda buluşmasının açılış defilesi beğeni topladı.
37 parçadan oluşan koleksiyon "Esaret ve Özgürlük" adını taşıyordu. Modeller koleksiyonda yer alan kıyafetlerin yanında, temaya uygun olarak zincir aksesuarlar taşıyordu.
Yağmur Güçerek ve Ayşegül Uyar ikilisinin hayata geçirdiği Ayya Designer markası EGE den Türk modasına renk katabilir.
 image
 
İlk günün  bir diğer defilesi tasarımcı Nur Karaata defilesi oldu.
 
 Bu defilede tasarımcıya ait bikini ve mayolardan oluşan koleksiyon  yaza yaklaştığımız bu günlerde çok beğenildi.Bu koleksiyonda püskül detayları olan pastel renkli mayokiniler, puantiyeli ve yüksel bel parçalar, yine puantiye ve püskül detayları taşıyan pareolar , Siyah ve beyaz renklere de ağırlık veren tasarımcı üst kısımlarda ve aksesuarlarda kurdele detaylarına yer vermişti. Dore, mor, pembe ve kırmızı tonlarının da görüldüğü bikini ve mayokiniler içinde ipli ve çapraz bağlamalı parçalar dikkat çekici detaylardı.
 
image
 
İlk gün finali ise 100 parçadan oluşan kolleksiyonu ile LOFT defilesi oldu.
 
Loft defilesi için Türk modeller podyuma çıktı. Bu kolesiyon 100 parçadan oluşuyordu. Modellerin boyunlarına doladıkları uzun lacivert atkı koleksiyonun esas parçasıydı. Dar paça ve düşük bel pantolonlar, mini şortlar ve kısa gömlekler defilede yer alan parçalardan bazılarıydı.Loft markasının  100 parçalık ilkbahar-yaz modellerinin İzmir'li gençler tarafından  göz kamaştırıcı bulundu..
 
image
 
 
Fotoğraflar:ModelRain
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR