Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL MODA RÜZGARINA KAPILDI
İSTANBUL MODA RÜZGARINA KAPILDI
Affair defilesiyle başlayan MBFWI iSTANBUL programı, moda dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.
17 Mart 2015, 08:49
 
 
Mercedes Benz Fashion Week Istanbul, 2016 sonbahar-kış koleksiyonları Tophane Antrepo 7 de moda severlerin karşısına çıkış startı verdi. 
 
Affair defilesiyle başlayan MBFWI iSTANBUL programı,  moda dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.
 
MBFWI İstanbul'da ilk gün AFFFAIR,SELİM BALTA,MELTEM ÖZBEK,DB BERDAN,ECE GOZEN ,SELİM BAKLACI,NİYAZİ ERDOĞAN sunum ve defileler gerçekleştirdiler. 
 
PODYUM KURULDU VE SHOW BAŞLADI.
 
Fashion Week İstanbul İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonları, Tophane Modern 7 de modaseverlerin karşısına çıktı. 
 
Etkinlik kapsamında marka ve tasarımcılar, Antrepo 7’de yer alan “Runway” ve “Studio” alanlarında İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonlarını haftasonuna kadar sergilemeye devam edecek.Yeni mekanına taşınan Türkiye'nin en önemli moda organizasyonu yine kadınlar ve gençlerin daha fazla ilgi gösterdiği etkinlik olma özelliğini sürdürüyor.
 
 Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonlarını sergileyecek olan tasarımcılar arasında;image
 
MBFWI AFFFAIR DEFİLESİ VE ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN İLE BAŞLADI
 
Açılış defilesini erkek markası AFFFAIR in ünlü sporcu Çağan Atakan Arslan'ın podyuma adım atması ile başladı.MBFWI kapsamında ilk defilesini yapan AfffAir yaptığı defilede model olarak yürüyen atletik  sporcu gençleri ile dikat çekerken geçen sene ayağı kırılan kickboks, muay thai ve free fight  dövüş sporlarının ünlü ismi Çağan Atakan Arslan'ında podyumda olması dikkat çekti.
 
image
                                                           DB BERDAN RENGARENK KOLLEKSİYONU İLE GÖZ KAMAŞTIRDI
 
İlk gün renkli bir defileye imza atan DB Berdan, "Bedeninle gurur duy" dedi.
Koleksiyonlarında toplumun farklı ön yargılarına eleştirel bir bakış açısıyla yaklaşan DB Berdan, bu kez ahlak kavramındaki yanlışlıkları koleksiyonuna taşıyarak "Bedeninle gurur duy" mesajını verdi.
 
Runvay'de Ece Gözen,DB Berdan ve Niyazi Erdoğan defileleri ile alkışlanan moda tasarımcıları oldular.
Stüdyo da sunum yapan Salih Balta , Meltem Özbek,Selim Baklacı kolleksiyonlarını modaseverler ile paylaştılar.Modaseverler bu kolleksiyonları ilgi ile takip ettiler.
 
image
                                                      ECE GÖZEN İLK GÜNÜN ALKIŞLANAN TASARIMCILARINDAN OLDU
 
Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama Ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bedikhan ve IMG Doguş Moda Direktörü Banu Bölen ev sahibi olarak alana gelen moda severlerin ağırlanması konusunda oldukça titiz ve samimi davranışları ile organizasyonun ilk gününde tam not aldılar.
Bekdikhan, MBFWI hakkında düşüncelerini "Etkinliğin isim sponsoru olarak 5. sezonu karşılamaktan ötürü mutlu ve gururluyuz. Her sezon daha da güçlenerek uluslararası arenada dikkatleri üzerimize toplayarak Türk tasarımcıların seslerini global ölçekte duyurmalarına büyük katkı sağladığımıza inanıyoruz" sözleriyle dile getirdi.
 
Bu yıl birçok moda tasarımcısı vitrine çıkmaya başladı ve ilk Mercedes-Benz Fashion Week defilelerine imza atıyorlar.
 
IMG Türkiye Banu Bölen ,biz  IMG Doguş  olarak özellikle genç moda tasarımcılarının vitrine çıkmalarına destek vermekten çok mutluyuz diyerek sektörün bu yeni isimler  ile güç kazanacağının altını çizdi.image
                     ERKEK MODASINA FARKLI BİR YORUM KATAN  NİYAZİ ERDOĞAN YİNE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
 
MBFWI 21 Mart tarihine kadar Tophane Antrepo 7 de devam edecek.
 
Aslı Jackson, Ayse Deniz Yeğin, BASHAQUES, Belma  ÖZDEMİR, Benan BAL - Palmet BAL, Burçe Bekrek, CASHMERE IN LOVE, Çiğdem Akın, DB BERDAN, ECE GOZEN, Emre Erdemoğlu, GİRAY SEPİN, Hakan Akkaya, LADY FAITH, LES BENJAMINS, MAID IN LOVE, MEHTAP ELAİDİ, MERCEDES-BENZ PRESENTS GÜLÇİN ÇENGEL VE DAVID CATALAN, MELTEM ÖZBEK, Merve Bayındır, MURAT AYTULUM, NEDO BY Nedret Taciroğlu, Niyazi Erdoğan, Önder ÖZKAN, Özgür Masur, Özlem Kaya, RAISA&VANESSA, RASHID BY RAŞİT BAĞZIBAĞLI, RED BEARD, SALİH BALTA, Selim Baklacı, SELMA STATE, SERDAR UZUNTAŞ, TUBA ERGİN, TWEEN, WHITE POSTURE, Z BY ZEYNEP DEVOOGHT, Zeynep Erdoğan ve Zeynep Tosun gibi tasarımcı ve markalar yer alıyor.
 
Fotoğraflar : Bahadır Aydoğdu
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR