Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA FIRTINASINDA GERİ SAYIM BAŞLADI
MODA FIRTINASINDA  GERİ SAYIM BAŞLADI
Moda fırtınası Mercedes-BenzFashion Week Istanbul Sonbahar 2015 seçkin tasarımcı ve marka koleksiyonları ile 16-20 Mart 2015 tarihleri arasındaTophane Antrepo1 ve 7 podyumlarında modaseverlere görsel şölen sunacak.
12 Mart 2015, 15:31
 
 
Moda fırtınası  Mercedes-BenzFashion Week Istanbul Sonbahar 2015 seçkin tasarımcı ve marka koleksiyonları ile  16-20 Mart 2015 tarihleri arasındaTophane Antrepo1 ve 7  podyumlarında modaseverlere görsel şölen sunacak.
 
Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik için global ölçekte moda endüstrisinin oyuncuları İstanbul’a gelerek defile ve sunumlara katılacak, trendleri takip edecek ve satın alma seçeneklerini değerlendirecekler.
 
image
 
Etkinliğin resmi takviminde 40’dan fazlamarka ve tasarımcı dikkat çekiyor. Bunların arasında 10’dan fazla marka ve tasarımcı ilk defa Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a katılacaklar
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında Sonbahar2015 koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar arasında 
 
AFFFAIR, ASLI JACKSON, AYŞE DENİZ YEĞİN, BASHAQUES, BELMA ÖZDEMİR, BENAN BAL –PALMET BAL, BURÇE BEKREK, CASHMERE IN LOVE, ÇİĞDEM AKIN, DB BERDAN, ECE GOZEN, EMRE ERDEMOĞLU, GİRAY SEPİN, HAKAN AKKAYA, LADY FAITH, LES BENJAMINS, MAID IN LOVE, MEHTAP ELAİDİ, MERCEDES-BENZ PRESENTS GÜLÇİN ÇENGELVE DAVID CATALAN, MELTEM ÖZBEK, MERVE BAYINDIR, MURAT AYTULUM, NEDO BY NEDRET TACİROĞLU, NİYAZİ ERDOĞAN, ÖNDER ÖZKAN, ÖZGÜR MASUR, ÖZLEM KAYA, RAISA&VANESSA, RASHID BY RAŞİT BAĞZIBAĞLI, RED BEARD, SALİH BALTA, SELİM BAKLACI, SELMA STATE, SERDAR UZUNTAŞ, TUBA ERGİN, TWEEN, WHITE POSTURE, Z BY ZEYNEP DEVOOGHT, ZEYNEP ERDOĞAN ve ZEYNEP TOSUN yer alıyor. 
 
image
 
Marka ve tasarımcılar koleksiyonlarını hafta boyunca Runway ve Studio/Mini Runway alanlarında sergileyecekler. 
Etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan defile ve sunumlar haricinde “ELLE Brunch”, “Vogue 5th Year Celebration”, “Adam In Town Fashion & Style Party”, “GQ Türkiye & Niyazi Erdoğan Private Dinner”, “Robert Montgomery Exhibition Opening” ve ayrıca Bora Aksu ve Gülçin Çengel’in katılımıyla gerçekleşecek olan “Fashion for Breakfast” gibi parti ve etkinlikler İstanbul’un farklı noktalarında moda, lifestyle ve sanatı birleştirerek uluslararası ölçekte ses getirecekler.
 
image
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbuletkinliğiningerçekleşmesini sağlayanisim sponsoru Mercedes-Benz’inve resmisponsorlar Coca-Cola Light, DHL,Hublot, Messika, Swarovski, Uludağ Premium’un,aynı zamanda resmi tedarikçiler Hilton Bomonti, Jotun ve Radyo Babylon’uncömert destekleriyle gerçekleştirilecek.. 
 
MBFWI ayrıca İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyonİhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), BirleşmişMarkalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenecek.. 
 
Tüm sponsorlar defile ve sunumların yoğun programı içinde etkinliğin tüm katılımcılar için sorunsuz ve keyifli geçmesinde önemli rol üstlenecek..
 
 Bir IMG | Doğuşorganizasyonu olan  Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar2015 takvimine istanbul.mbfashionweek.com adresinden erişebilirsiniz. 
 
Mercedes Benz Fashion Week İstanbul 201S  PROGRAMIimage
 
Şeffaf Gazete.com / Moda

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR