Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PRADA KADINI
PRADA KADINI
Birbirine zıt gibi görünüp aynı bedende buluşan ruh halleri, Prada'nın Steven Meisel tarafından çekilen reklam kampanyasında ele alınıyor.
11 Şubat 2015, 22:02

 

Bir kadın kendinden emin tarzını yansıtırken bir yandan da rahat olabilir mi, özgür ve tasasız görünürken aynı zamanda her şeye hakim duruşunu koruyabilir mi? Birbirine zıt bu haller Prada'nın 2015 İlkbahar / Yaz Kampanyası'nda buluşuyor.

 

 

 

Prada'nın antik brokar gibi materyalleri ipek jakarlı çoraplarla aynı bedende buluşturduğu, zıtlıklara övgü niteliğindeki 2015 İlkbahar / Yaz koleksiyonu, Steven Meisel'in gözünden reklam filmi oldu. Koleksiyon parçalarındaki zıtlıkların Gemma Ward, Julia Nobis ve Ine Neefs'in bedeninde ve reklam filminde değişik ortamlar, aykırı ruh halleri ve birbiriyle alakasız gibi görünen öyküler olarak hayat bulduğu filmin her sahnesinde özgüven hakim.

 

 

Sezon çantalarının da birer kişilik çalışması olarak yorumlandığı, bir sahnede koruyucu bir şekilde kavranan çantanın diğer sahnede öylesine atılmış hissi uyandırması, zıtlık hissinin her kareye zekice yerleştirildiğinin bir kanıtı. Kampanyanın Richard Day imzalı etkileyici müziği ise durağan çekimlere karşın izleyiciye geçen dinamizm hissinin en büyük kaynağı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR