Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEST MODEL OF THE WORLD FİNALİ İSTANBUL'DA
BEST MODEL OF THE WORLD FİNALİ İSTANBUL'DA
Bu yıl 27.yılını dolduran Türkiye’den dünyaya yayılan ve modellik sektöründe marka olan ''Best Model of the World '' yarışması bu yıl Kıroğlu şirketler grubu sponsorluğunda İstanbul’da yapılacak.
4 Aralık 2014, 12:24

 

Bu yıl 27.yılını dolduran Türkiye’den dünyaya yayılan ve modellik sektöründe marka olan ''Best Model of the World '' yarışması bu yıl Kıroğlu şirketler grubu sponsorluğunda İstanbul’da yapılacak.

image

Dünyanın bir çok ülkesinden takip edilecek

Yarışmalar duayeni olarak kabul edilen Erkan Özerma’nın yarattığı marka olarak tanınan bu yarışmaya yaklaşık 50 ülkeden 100 e yakın erkek ve bayan model katılacak.

image

Muhteşem manzara ve yemek atmosferinde kaynaştılar

DEV ORGANİZASYONA TEK SPONSOR

Best Model Of the World yarışmasının sponsorluğunu tek başına yüklenen Enerji,otomotiv,emlak,inşaat,otopark,medikal ve atış poligonu sektörlerinde faaliyet gösteren Kıroğlu şrketler grubu başkanı Murat Hamdi Kıroğlu ,böyle köklü ve marka olmuş bir yarışmaya sponsor olmaktan çok memnunuz,sayın Özerman ile görüşmelerimiz sonucu bu projenin yükünü Kıroğlu şirketler grubunun tek başına üstlenilenebileceğini ,ayrıca   projenin en iyi şekilde organize edilmesi için tüm desteklerimizin onlarla olacağını belirtip her konuda  mutabık kaldık el sıkıştık,dedi ve ekledi; 

image

Bu güzel organizasyona desteği dar bir çerçeveden görmüyoruz,  Sayın Erkan Özerman’ın şahsında , moda ve oyunculuk sektöründe isim yapmış bir yarışmaya destek olmamızın dışında, İstanbul’a yani dünyaca  tanınan bir markasına destek olarak görmekteyiz.

Şu an burada dünyanın farklı yerlerinden gelen ve dünya podyumlarında yer alan bu mankenler var ,onlar twit ve sosyal medyadan attıkları resimli mesajlar ile İstanbul'un muhteşemliğini anlatıyorlar

Bu bir yarışma sponsorluğunun dışında ülkemize ve yaşadığımız şehire verdiğimiz değer ve katkıdır,bu gençler hayatlarındaki en güzel deneyimlerden birini İstanbul’da yaşıyorlar ve bunu hayatlarının her döneminde ,heryerde anlatacaklar, işte bizim sorumluluğumuz ve şirket vizyonumuz budur,diyerek Kıroğlu'nun projeye ne kadar içten sahip çıktığını gösterdi..

image

BİR DAHA TÜRKİYE’DE FİNAL YAPMAYACAĞIM

Türkiye onu moda ve oyunculuk sektörünün en önemli ismlerini yaratan kişisi olarak tanıyor.

O sektörün duayeni Ekan Özerman.

Aralarında Deniz Pulaş,Ebru Ürün,Burak Hakkı,Sema Şimşek,Güzide Duran,Kenan İmirzalioğlu,Deniz Akkaya,Tuğba Özay,Alp Kırşan,Irmak Atuk,Mehmet Akif Alakurt,Kıvanç Tatlıtuğ,Burak Özçivit,Çağtay Ulusoy gibi Türkiye’de podyum ve oyunculuk kariyerinde zirveye çıkan isimlerin altında imzası olmasına rağmen hala mütevazi ve bir o kadarda kırgın.

Yarattığı dünya çapında markaya bırakın devleten takdir ve desteği köstek olmasınlar yeter diyecek kadar kızgın 

Özerman kendisine bu kadar marka isimler yarattınız ‘’Bu isimlerin bugün size ne kadar vefa duygusu var ? sorusuna ‘’ Bugün kaç yetişkin kendilerini eğiten yetiştiren öğretmenini hatırlıyor’’ bir araştırın bakalım ‘’ diyerek ,çok çarpıcı bir örnek vererek vefasızlığın  son safhada olduğunun vurgusunu yaptı.

image

Final gecesi, dünyanın en güzel kadınları ve en yakışıklı erkeklerini bir araya getiriyor.

Yarışmada Türkiye’yi henüz podyumlara hazırlanan Cansu Melis Karakuş  ile Caner Tanrıverdi temsil ederken ,kampın bir ilgi çeken ikiliside Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni temsil edecek genç model adayı Yıldız Avşar ve Erdal Özirfanoğlu oldu.

KKTC BEST MODELLERİ KAMPTA İLGİ ODAĞI OLDULAR

Yarışma kampında fiziği tarzı ve sempatikliği ile finalist arkadaşları tarafından çok ilgi gören Yıldız Avşar benim için önemli olan ülkem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini temsil etmektir tüm KKTC nin desteğini yanımda hissediyorum diyerek yarışma heycanını üzerinden attığını gösterdi.

BİR ÇOĞU İSTANBUL'DA MODELLİK YAPMAK İSTİYOR

Basına açık olarak Park Bosphurs otelin özel ortamında finalistler ile birlikte düzenlenen yemeğe katılan  gazetemiz imtiyaz sahibi ve Group Model Europe İstanbul temsilcisi Mutlu Demirdelen ,yemekte modellik kariyerlari açısından İstanbul'u çok önemseyen yetenekli istikbal vaad eden isimler ile konuştum ,ilerki süreçte mutlaka Türkiye'de çalışmak istediklerini  beliriyorlar diyerek İstanbul'daki iş potansiyelinin uluslararası modellere cazip geldiğini vurguladı.

Demirdelen,uluslarararası modeller ile sohbet ederek İstanbul'daki moda sektörü hakkında bilgler verdi ,ayrıca Best Model of the World kurucusu  Erkan Özerman'ın  bu sektörün gerçek duayenidir ,diyerek sektöre verdiği emekten dolayı minnetini bildirdi

Group Model Europe Doğu Avrupa temsilcisi Mehmet Ertem 6 Aralık Cumartesi günü yapılacak finalin podyumda oluşacak muhteşem showunu şimdiden merak ettiğini belirtti.. 

image

Finalisler yarışma gününe kadar İstanbul'da davetli oldukları organizasyonlara katılacaklar.

Şeffaf Gazete.com 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR