Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GQ TÜRKİYE ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
GQ TÜRKİYE ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
GQ Türkiye, 2014’te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti.
14 Kasım 2014, 09:47
 
“GQ Men of the Year” 2014 Ödülleri, düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yılın adamı ekranların sevilen oyuncusu Halit Ergenç seçilirken, Serenay Sarıkaya ise yılın kadını oldu.
 
image
Halit Ergenç'e Meryem Uzerli Süprizi
 
GQ Türkiye, 2014’te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti.
 
Şeffaf Gazete imtiyaz sahibi ve Uluslararası model ajans Group Model Europe'nin de yöneticiliğini yapan Mutlu Demirdelen'ın de katıldığı özel gecede yıln iyileri belirlendi.
 
image
 
  Nikolaj Coster Waldau       Tülin Şahin             Mutlu Demirdelen              Tuba Büyüküstün
 
 GQ tarafından dünya çapında 19 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de Akmerkez ana sponsorluğunda, bu yıl üçüncü kez düzenledi.
 
“GQ Men of the Year” ödül töreni Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorous’da gerçekleşti.
 
image
 
Sunuculuğunu Dilara Gönder’in yaptığı gecede “Yılın Uluslararası Starı” ödülünü tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve Türkiye’de CNBC-e’de yayınlanan “Game of Thrones” dizisinde canlandırdığı Jaime Lannister rolüyle tanınan Nikolaj Coster-Waldau alırken, Yılın Adamı ve Akmerkez Özel Ödülü de Halit Ergenç’in oldu.
 
image
 
 
Gecenin en büyük sürprizi ise Halit Ergenç’in ödülünü Muhteşem yüzyıl’daki rol arkadaşı, Hürrem Sultan rolüyle herkesin gönlünü fetheden Meryem Uzerli’nin elinden alması oldu. Sempatik oyuncu Üzerli, sahnede yaptığı esprilerle geceye büyük renk kattı. Halit Ergenç’e ödülünü diz çökerek veren Meryem Uzerli gecenin en dikkat çeken karesine imza attı.
 
image
 
Yılın sporcusu seçilen Atletico Madrit'de oynayan milli futbolcumuz Arda Turan o an Türkiye -Brezilya milli maçı olmasından dolayı ödülünü almaya kardeşini göndersede maçtan sonra geceye katıldı ve After Party de eğlendi.
 
 
Gecede yılın diğer başarılı erkeklerine ödüllerini takdim eden kişiler arasında ise Demet Akbağ, Nebahat Çehre, engin altan düzyatan, Ayşegül Aldinç, Tuba Büyüküstün ve Güneri Civaoğlu gibi isimler yer aldı.
 
Yılın en prestijli etkinliklerinden biri olan; iş, sanat, Moda ve eğlence dünyasından seçkin konukların davetli olduğu gecenin bir diğer sürpriz ismi de yine CNBC-e’de yayınlanan “The Vampire Diaries - Vampir Günlükleri” dizisinin ünlü karakteri Amerikalışarkıcı ve oyuncu Kat Graham oldu. Ödül töreninden sonra düzenlenen partide sahne alan oyuncu enerjik şovu ve performansıyla geceye renk kattı. Sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan Kat Graham, İstanbul’a olan hayranlığını da dile getirdi.
 
Geceye Moda dünyasından Hatice Gökçe,Niyazi Erdoğan Mehtap Elaidi,Simay Bülbül ve Serdar Uzuntaş gibi önemli  tasarımcılar ile Damat&ween firması sahibi Süleyman Orakçıoğlu Eşi Ahu Tanrıkulu ile katıldı.
 
GQ Men Of The Year gecesinde ödül alan isimler davete, ulaşım sponsoru Volkswagen tarafından getirildi. Pilot ve astronotların saatte tercihi olarak bilinen Bell & Ross, lüks erkek giyimin öncü markalarından Hugo Boss ve teknoloji sponsoru HTC de Men of The Year’ın sponsorları arasında yer aldı.
Gecede ödül alan isimler şöyle:
 
Akmerkez Özel Ödülü/ Yılın Adamı: Halit Ergenç
Yılın Kadını: Serenay Sarıkaya
Yılın Sporcusu: Arda Turan
Yılın Yazarı: Hamdi Koç
Yılın Şefi: Civan Er
Yılın Stil Sahibi Erkeği: Murat Süter
Yılın Yapımcısı: Türker İnanoğlu
Yılın Yükselen Yıldızı: Kerem Bürsin
Yılın Müzisyeni: Ozan Çolakoğlu
Yılın Sıra dışı Başarısı: Yıldıray Çınar
Yılın Uluslar arası Starı: Nikolaj Coster Waldau
Yılın Uluslar arası Modeli: Oliver 
 
Şeffaf Gazete.com
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR