Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PODYUMDA NEJ ŞIKLIĞI
PODYUMDA NEJ ŞIKLIĞI
MBFWI sona erdi fakat hala birbirinden şık kolleksiyonlar akıllarda.Ünlü moda tasarımcısı Nejla Güvenç tarafından yaratılan NEJ markası İlkbahar/Yaz 2015 “SADOU”ile podyumdaydı
20 Ekim 2014, 23:13

 

MBFWI sona erdi fakat hala birbirinden şık kolleksiyonlar akıllarda.Ünlü moda tasarımcısı Nejla Güvenç tarafından yaratılan NEJ markası İlkbahar/Yaz 2015 “SADOU”ile podyumdaydı

Modaseverlerin ayakta alkışladığı koleksiyonunda NEJ, Japonların 400 yıllık geleneği çay töreninden ve çayın renklerinden ilham almıştı.. Doğum günü ile aynı güne rastlayan moda show adeta kutlama coşkusunda geçti.

image
 

Ahenk, saygı, şeffaflık ve sükunet prensiplerini barındıran “SADOU” da açık kalplilikle ve saygı ile sunulan çay, büyük minnettarlıkla kabul edilir, sunulan çay tüm fiziksel ve ruhsal istekleri tatmin eder. Çılgınlıklarla dolu dünyada “SADOU” töreni ile kişi kendisiyle baş başa kalabildiği sakin ve barışçıl bir ortam yaratır.

image

NEJ koleksiyonunda.çayın renklerine, taba, fuşya, mürdüm, mavi, lacivert ve gri renkler eşlik ediyordu.

Daha önceki kolleksiyonların aksine bu defa erkeklar için tasarladığı kıyafetler de podyumdaydı.

 NEJ İlkbahar/Yaz 2015 “SADOU” defilesinde NEJ erkeğiimage

NEJ kadınıyla birlikte ilk kez podyuma çıkan NEJ erkeği Genç, dinamik, huzurlu ve olgun tavrı ile  güçlü NEJ kadını yanında yerini alıyordu.

İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonunda NEJ, her zaman olduğu gibi organik keten, ipek ve pamuklu kumaşları şifonun hassas dokunuşu ile silüetleri ile hafifletiyordu ve birleştiği parçalar yalın ve giyilebilirdi.

Fuşya ve gri tonlarıyla açılan defilede modeller yürüdükçe renk paleti de morlara ve toprak tonlarına dönüşmeye başladı.

Paris, Milano, Londra ve New York defilelerinde de sıkça görülen  ‘summer coats’ olayına Nejla Güvenç de girmiş. İncecik ketenden tasarlanan trençkotlar, pardesüler ve ceketler avangard kesimlerle bir araya gelmişti.

image

Son dönemdeki tartışmalara kulak tıkayan tasarımcı defile kadrosunu Gizem Barlak,Sinem Sülün,Özlem Katipoğlu ve Serhat Kaynarpınar gibi yerli model ağırlıklı bir kadro ile  gerçekleştirdi.

Defile sonrası akşam bir After Party ile başarısını ve doğum gününü dostlarıyla kutlayan NEJ i sektörün duayen isimleri yalnız bırakmadı.

image

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR