Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BURCU BEKREK DEFİLESİ YAPILDI
BURCU BEKREK DEFİLESİ YAPILDI
Genç moda tasarımcısı Burçe Bekrek, İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonu için ilhamını İspanyol tırmanıcı Josune Bereziartu’dan aldığı kolleksiyonunu MBFWI de yaptığı defile ile modaseverlerin beğenisine sundu.
20 Ekim 2014, 04:23

 

Genç moda tasarımcısı Burçe Bekrek, İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonu için ilhamını İspanyol tırmanıcı Josune Bereziartu’dan aldığı kolleksiyonunu MBFWI de yaptığı defile ile modaseverlerin beğenisine sundu.

Burçe Bekrek’in Josune, tavrı ile koleksiyonun stiline ilham vermesinin yanı sıra ilk 9A çıkışını gerçekleştirdiği İsviçre St. Loup Bain De Sang rotasının da içinde bulunduğu bölgeye ait topoğrafik haritalar ve izohipsler ile formlara da dahil olmuştu..

image

Siyah, yeşil ve ten renginden oluşan renk skalasına, topoğrafik harita renk ve şekillerinden esinlenerek üretilen yeşil, bej ve kahve tonlarına sahip yarı saydam (translucent) dyemagical saten kumaşlar, taşlanmış ipekler ve koleksiyona dinamik ve aktif stili malzeme ve form ile getirmeyi amaçlayan klimatik dokumalar ve halter kesimler eşlik ediyordu.

Burçe Bekrek vücutta mikro iklim etkisi yaratıp sıcaklığı düzenleyen klimatik özelliğe sahip kumaşlar ile “siyah” rengi yaz ayları için de klasik ve vazgeçilmez kılmayı, mevsim değişikliklerine ve bu değişimin moda sektöründeki sezon kaymalarına sebep olmasına dikkat çekiyor. Bu koleksiyonda imza dokunuşlarını tırmanış malzemesi olan karabinalardan ilham alarak kendi tasarlayıp ürettiği üçgen tokalar ile daha büyük alanlarda, daha yalın ve yenilikçi bir tutumla sergiliyor. Mat nikel tokalara fermuarlarda degrade ışık oyunları yaratan YKK sponsorluğunda üretilen ve Burçe Bekrek’in fermuarın mücevheri olarak adlandırdığı Excella Elmix fermuarlar eşlik ediyordu.

Burçe Bekrek yeni koleksiyonundaki kadının stilini kadın olmanın limitlerini asla kabul etmeyen ünlü tırmanışçı Josune Bereziartu gibi cesur, sınırsız, ve güçlü olduğunu vurguluyor.

image

Burçe Bekrek başarı ile yürüyor

Burçe Bekrek yaklaşık üç senedir yalınlık, kusursuz kalıp ve yüksek kalitede fonksiyonelliğe odaklanan modern tasarımlar yaratmak için kendine özgün bir imza ve stil geliştirdi. Sadelik, sakin fakat keskin silüetler, minimalizm doğrultusunda planlanmış akıllı multi-fonksiyonel giysiler Burçe Bekrek’in tasarımlarının çekirdek temelini oluşturuyor. Burçe Bekrek, bir giyside basit bir dokuya odaklanıp, onu dikkat çekici ayrıntılar ile rafine ediyor. Bekrek için tasarımlarının giyilebilir olması büyük önem taşıyor, zira koleksiyonlarının modern, şehirli, entellektüel seviyesi yüksek, farkındalığı olan kadınların yaşam stillerini tamamlamasını hedefliyor. Markanın imzası haline gelen tamamı el işçiliği bant detayları her sezon farklı formlara bürünürken, çok amaçlı ve minimal giysi tasarımları ile tamamlanan koleksiyonlar zamansizliga dikkat cekiyor.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR