Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HANDE ÇOKRAK VİTRİNDE
HANDE ÇOKRAK VİTRİNDE
“Don’t K my J” adlı İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonunu Ceyda Balaban kreatif direktörlüğünde, sürprizlerle dolu bir defileyle sergilemeye hazırlanan Hande Çokrak, Mercedes-Benz’le olan işbirliğinden çok mutlu.
10 Ekim 2014, 20:21

 

İstanbul yine muhtesem birmoda şöleni için  hazır. 13 – 18 Ekim 2014 tarihleri arasında Antrepo 3, Tophane’de gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un dördüncü sezonu için geri sayım başladı.

New York, Berlin, Tokyo, Miami gibi dünyanın en önemli moda haftalarına isim sponsoru olan Mercedes-Benz, tüm dünyada isim sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarında olduğu gibi İstanbul’da da belirlediği moda tasarımcısının koleksiyonunu sunarak dünya çapında başarılı tasarımcılara verdiği desteği İstanbul’a taşımaya devam edecek.

Mercedes-Benz Türk, bu doğrultuda dördüncü sezonunda  geleneksel olarak bir tasarımcıyı destekliyor ,son  dönemde koleksiyonlarıyla uluslararası platformda da ses getiren genç tasarımcı Hande Çokrak’ın markası Maid in Love bu destekle podyumda olacak.

“Mercedes-Benz Presents Maid in Love” defilesi,  Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 15 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 20:30’ da gerçekleşecek.

 “Don’t K my J” adlı İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonunu Ceyda Balaban kreatif direktörlüğünde, sürprizlerle dolu bir defileyle sergilemeye hazırlanan Hande Çokrak, Mercedes-Benz’le olan işbirliğinden duyduğu mutluluğu "Mercedes-Benz, uzun yıllardır dünyanın en prestijli moda haftalarını destekleyerek tasarım ve lüksü temel değerleri kabul eden bir marka olduğunun altını çiziyor. Bu sezon Mercedes-Benz Türk’ün desteğiyle “Mercedes-Benz presents Maid in Love” defilesini gerçekleştirmek ve Mercedes-Benz ile Maid in Love’ın bu işbirliği çerçevesinde bir araya gelmesi benim için oldukça gurur verici ve değerli bir ödül” sözleriyle ifade etti.

Maid in Love’ın “Don’t K my J” isimli İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonu, 80’li yılların genç olmak, eğlenmek ve kendini iyi hissetmek üzerine kurulu sosyal ortamından ilham alıyor ve ortaya bu yılların siluetlerini yansıtan, mutlu tasarımlar çıkıyor.

 Genç ve eğlenceli bir marka olarak öne çıkan Maid in Love, giyinmekten keyif alan ve gündelik stillerinde mizah anlayışına yer veren, kendine güvenen kadınlara hitap ediyor.

Tasarımcı Hande Çokrak, London College of Fashion’da eğitimini tamamlamasının ardından hazır giyim sektöründe uzun yıllar çalışarak edindiği tüm deneyimi kendi markasına taşımaya karar verdi ve 2011 yılında markası Maid in Love’ı kurdu ve moda dünyasında başarıları ile dikkat çekiyor

image

Mercedes Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan , “Mercedes-Benz Türk olarak, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında sektörün yaratıcı isimlerini desteklemeye büyük önem veriyoruz. “Mercedes-Benz presents” defilesi ile desteklediğimiz tasarımcıları, sahip olduğumuz uluslararası ağ sayesinde dünyanın önde gelen profesyonelleri ile bir araya getiriyor, gerek tanıtım gerekse ticari anlamda markaların global ölçekte büyümelerine katkı sağladığımıza inanıyoruz. Bu sezon desteklemek üzere seçtiğimiz Hande Çokrak ve markası Maid in Love ile işbirliğimizden ötürü son derece heyecanlıyız. Mercedes-Benz’in tasarım ile tam örtüşen kimliğinin bir yansıması olarak tüm bu adımlarla İstanbul’u ve Türk tasarımcıları uluslararası düzeyde temsil ederek destekliyoruz” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi. 

Başarılı moda fotoğrafçısı Onur Dağ, ayrıca defilenin kulisini Mercedes-Benz Türk’ün desteğiyle hayata geçirilen “Backstage Entrance” kitabının üçüncüsü için fotoğraflayacak

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR