Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VSB CHALAYAN KOLLEKSİYONU İLE AÇILACAK
VSB CHALAYAN KOLLEKSİYONU İLE AÇILACAK
Bu güne kadar yalnızca çok markalı mağazalarda dağıtımı yapılan, VSP’nin ilk amiral mağazasının kapıları Ağustos ayında Paris’te, 19 rue Debelleyme üzerinde Prairies de Paris ve Helmut Lang (III. bölge) arasında bulunan adresinde açılacak.
21 Temmuz 2014, 08:06

 

Bu güne kadar yalnızca çok markalı mağazalarda dağıtımı yapılan, VSP’nin ilk amiral mağazasının kapıları Ağustos ayında Paris’te, 19 rue Debelleyme üzerinde Prairies de Paris ve Helmut Lang (III. bölge) arasında bulunan adresinde açılacak.

Resmi açılış ise Eylül ayı sonundaki hazır giyim haftası sırasında gerçekleştirilecek. 

Açılış etkinliği 22 parçalık hazır giyim tasarımlarından oluşacak ilk VSP Chalayan koleksiyonunun resmi tanıtımıyla aynı zamanda gerçekleşecek. 


image Koleksiyon Eylül ayındaki Paris moda haftasında tanıtılacak 

“VSP” adını 80’lerin sonunda İstanbul’da deri üreticiliği ve işlemeciliği ile batılı büyük markalara tedarikçilik yapan Vespucci markasından alıyor. 2006 yılında tasarım direktörü olan Kadri Soygül “Very Special Pieces of Vespucci” anlamını taşıyan VSP adı altında kendi koleksiyonlarını sunmaya karar veriyor. 

Dünyaca tanınan Kıbrıs Türkü olarak moda dünyasında haklı bir şöhretin sahibi olan Hüseyin Çağlayan yeni bir projeye imza atıyor.

Türkiye kökenli ve Paris merkezli deri uzmanı VSP, Eylül ayında Hussein Chalayan ile işbirliği içerisinde yeni bir koleksiyon sunacak.

Türk kökenli olmalarının yanı sıra VSP’nin kreatif direktörü Kadri Soygül Chalayan ile mimari ve asimetrik kesimlere yönelik tutkuyu da paylaşıyor. Bu iki öğe ilk koleksiyonun ana teması olarak duyuruldu.

image

25 yıldır marka için çalışan Kadri Soygül “VSP sofistike detaylarla zenginleştirilmiş minimalist bir tasarım üzerine odaklanıyor” diye açıklıyor. “Asimetri Hussein Chalayan ile yollarımızın kesişmesini sağlayan ortak noktamız ve bu kesişme de VSP Chalayan koleksiyonunun doğmasını sağladı” diye devam ediyor. 

Milano ve Düsseldorf’ta birer showroom’u bulunan VSP’nin ana koleksiyonları için Paris merkezli bir ofis ve Ritual Projects basın merkezi üzerinden hizmet sağlanıyor, koleksiyonlar Tranoï fuarında tanıtılıyor. Marka bugün aralarında Harvey Nichols (Londra), Isetan (Tokyo), LuisaViaRoma (Floransa) ve Gio Moretti’nin (Milano) bulunduğu mağazalarda dünya çapında on beş ülkede satılıyor. 

Başlangıcından beri merkezi Londra’da bulunan Hussein Chalayan daha önce Puma ile işbirliğinde bulunmuştu ve bir süredir Vionnet için “semi-couture” bir koleksiyonun yönetimini üstleniyor.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR