Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BİR MODA HAFTASI DAHA GERİDE KALDI
BİR MODA HAFTASI DAHA GERİDE KALDI
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express, 10-15 Mart 2014 tarihleri arasında Antrepo 3, Tophane’de gerçekleşti. Etkinlik defileler, sunumlar, moda konuşmaları ve pop-up mağazalarla Türk ve uluslararası moda sektörünün önemli oyuncularını bir araya getirdi
28 Mart 2014, 08:35

 

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express’in 3. sezonu sona erdi.

 Her yıl iki defa düzenlenen, İstanbul’un en önemli moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express, 10-15 Mart 2014 tarihleri arasında Antrepo 3, Tophane’de gerçekleşti. Etkinlik defileler, sunumlar, moda konuşmaları ve pop-up mağazalarla Türk ve uluslararası moda sektörünün önemli oyuncularını bir araya getirdi. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında marka ve tasarımcıların Sonbahar/Kış 2014-2015 koleksiyonlarını keşfetme şansına erişen davetliler arasında Türk ve yabancı basın mensupları, satın alma sorumluları, sektör profesyonelleri ve davetliler bulunuyordu. Etkinliği Türkiye dışında Avusturalya, Azerbaycan, Çin, Almanya, İsrail, İtalya, Lübnan, Suudi Arabistan, Singapur, Türkiye, İngiltere, Amerika gibi ülkelerden basın mensupları ve satın alma sorumluları da takip ettiler.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında toplam 40’tan fazla defile ve sunum sergilenirken, ilk defa Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express’e katılan genç ve başarılı tasarımcılar Eda Güngör, Özlem Ahıakın, Giray Sepin, Meltem Özbek, Gülçin Çengel, İpek Arnas ve Selim Baklacı koleksiyonlarıyla ilgi uyandırdılar.

image

Mercedes-Benz, tüm dünyada sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarında olduğu gibi Türkiye’de de desteklemek üzere seçtiği moda tasarımcısının defilesini sundu. Bu doğrultuda 11 Mart Salı akşamı davetliler “Mercedes-Benz presents Lug Von Siga” defilesini izleme şansına eriştiler. Defilenin sürpriz konuğu ise, Mercedes-Benz’in davetlisi olarak İstanbul’a gelen ünlü top model Georgia May Jagger’dı. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında Türkiye’de ilk defa Antrepo 3’te sergilenen tasarım ikonu yeni GLA modelinin reklam yüzü Georgia May Jagger, “Mercedes-Benz presents Lug Von Siga” defilesini ön sıradan izlemenin yanısıra, Lug Von Siga’nın yaratıcısı başarılı tasarımcı Gül Ağış’ı defile öncesi kuliste de ziyaret ederek heyecanına ortak oldu. 

Etkinlik alanının odak noktasında konumlanan Mercedes-Benz Lounge, hafta boyunca  6.500'den fazla davetliyi ağırladı. Defile ve sunum aralarında davetlilerin dinlenme ve Mercedes-Benz’in ikramlarının tadını çıkarma fırsatı bulduğu Mercedes-Benz Lounge, özellikle Boğaz’a ve nefes kesen tarihi yarımada manzarasına açılan terasıyla göz doldurdu. Vogue Italia’nın efsanevi Genel Yayın Yönetmeni Franca Sozzani, Ahu Yağtu, Ece Sükan, Eda Taşpınar, Etel Baler, Neslişah Alkoçlar, Didem Antebi Mercedes-Benz Lounge'un ayrıcalıklarından yararlanan isimlerden bazılarıydı.

image

Tasarım ve teknolojiyi buluşturan araçları ile tüm dünyada lüksün sembolü olan “Mercedes-Benz Moda Haftası Araçları”, davetlilerin Mercedes-Benz konforu ile Antrepo 3’e ulaşımını sağlamak için etkinlik alanında hazır bulundular. Mercedes-Benz Moda Haftası Araçları, hafta boyunca 600’ü aşkın davetlinin tam zamanında defile ve sunumlara yetişmesini sağladılar.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express süresince Mercedes-Benz’in şehir içi sürüş alışkanlıklarına mükemmel uyum sağlayarak yeni bir segmentin öncülüğünü yapacak olan yeni GLA modeli, moda dünyasına göz kırpan, eğlenceli standıyla etkinlik alanında sergilenirken; Antrepo 3'ün dış girişinde sergilenen ve Mercedes-Benz'in sportif yanını vurgulayan CLA 45 AMG, güçlü ve dinamik tasarımıyla davetlilerden tam not aldı.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR