Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜL AĞIŞ ''CHAIN REACTION 'İLE ALKIŞANDI
GÜL AĞIŞ ''CHAIN REACTION 'İLE ALKIŞANDI
Lug Von Siga'nın 2014 sonbahar-kış koleksiyonunu, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Presented By American Express kapsamında düzenlediği özel defile ile görücüye çıkarttı.
18 Mart 2014, 16:11

 

Hafta sonu sona eren moda fırtınasında Gül Ağış, markası Lug Von Siga'nın 2014 sonbahar-kış koleksiyonunu, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Presented By American Express kapsamında düzenlediği özel defile ile görücüye çıkarttı.

Rolling Stones grubunun solisti Mick Jagger’ın küçük kızı, dünyaca ünlü top model Georgia May Jagger da Lug Von Siga defilesini en ön sıradan izledi.Jagger, Lug Von Siga imzalı kıyafetiyle göz kamaştırdı.

image

Son yıllarda yaptığı defileler ile dikkat çeken başarılı tasarımcı Gül Ağış Çağdaş bir sunumla ortaya koyduğu geçmiş koleksiyonlarıyla bulunduğumuz coğrafyanın zengin tarihinden ve kültüründen esinlenerek, kimi zaman bir dönemi, kimi zaman da bir batıl inancı mercek altına almış

Gül Ağış, bu sezon  “Chain Reaction” isimli koleksiyonunda hayatımızı oluşturan olayların farklı görünümlerine rağmen aslında birbirine ne kadar bağlı olduğu gerçeğinden ilham aldığını belirtiyordu.

Grafitti estetiğini ve Osmanlı desenlerini birleştirerek farklı desen ve materyalleri bir araya getiren tasarımcı, yeni lüksü sokaklarda buluyor ve yeni koleksiyonunda spor couture akımını yansıtan parçalar sunuyor. Koleksiyonda, zincir tepkimesine atıfta bulunan zincirler, nakışlarla bir arada kullanılıyor ve lüks duygusu uyandıran ipek, organza, şifon gibi kumaşlar deriyle farklılaştırılıyor. Lacivert ve mavi tonlarının ağırlıkta olduğu koleksiyon neon sarı, siyah ve açık gri ile tamamlanıyordu.

Defileyi Lug Von Siga koleksiyonundan kıyafetleriyle ön sıradan izleyen diğer ünlüler arasında Selin Demiratar, Atiye, Neslişah Alkoçlar ve Naz Elmas gibi isimler buluyordu.

image

Her sezon Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında bir tasarımcıyı destekleyen  isim sponsoru Mercedes-Benz, bu sezon Gül Ağış’ı destekledi.

Türkiye’deki başarısını uluslararası arenaya taşımış sayılı tasarımcılardan Gül Ağış, bu sezon Mercedes-Benz’in desteğiyle “Mercedes-Benz presents Lug Von Siga” defilesini Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında sundu.

image

Lug Von Siga Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonu defilesi, IHKIB ve MTD’nin katkılarıyla gerçekleştirildi. Styling’ini Ece Candan’ın yaptığı koleksiyonun defile koreografisi ise Öner Evez tarafından gerçekleştirildi. Defile ayakkabıları ise İnci imzasını taşıyordu.

Defilenin kumaş  sponsorluğunu İpekiş, saç sponsorluğunu no. 21 Hair Design Studio, makyaj sponsorluğunu ise M.A.C. üstlendi.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR