Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA RÜZGARI YAĞMURA RAĞMEN İYİ BAŞLADI
MODA RÜZGARI YAĞMURA RAĞMEN İYİ BAŞLADI
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express dün Tophane'de yer alan Antrepo 3'te birbirinden ilgi çekici defileler ile başladı.
11 Mart 2014, 09:50


Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express dün Tophane'de yer alan Antrepo 3'te birbirinden ilgi çekici defileler ile başladı.

Türkiye'nin en önemli Marka ve tasarımcıların yer alacakları Sonbahar/Kış 2014-2015 koleksiyonlarını sergileyecekler. Etkinliğin ilk günü davetliler, aşırı yağmura rağmen defilelere  büyük ilgi gösterdiler. 

Jale Hürdoğan'dan "İlk Tadışta Aşk"

image
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un ilk defilesinde oyuncu Derya Şensoy'un da aralarında bulunduğu mankenler Jale Hürdoğan'ın "İlk Tadışta Aşk" isimli Sonbahar/Kış 2014-2015 koleksiyonu için podyumda yürüdü. Jale Hürdoğan & JANUCHA Tasarımcı, dokunma hissi uyandıran koleksiyonunda kullandığı danteller ve işlemeli tüllerle büyük beğeni topladı.

MBFWI'da DB Berdan defilesi öncesi kuliste androjen esintiler

image
DB Berdan'ın kulisi en az koleksiyon kadar renkli görüntülere sahne oldu. Koleksiyonun androjen ruhuyla uyum içinde uygulanan makyajda, özellikle göz çevresine uygulanan kirpik desenleri farkllılık yaratırken, saçlarda kabarık modeller tercih edildi. Podyumda ise, tamamen saçtan hazırlanan özel kostüm alkış topladı,Karadeniz ezgilerinden seçtiği müzik ise tasarımcıyı yenilikciliği ilede farkettirdi Deniz Berdan'ın sunduğu saçtan elbise, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Şafak Tokur yine sıradışı bir konsept ile sunum yaptı

image

Genç moda tasarımcırı Şafak Tokur 2014 Sonbahar-Kış "Sarıkamış" erkek  koleksiyonu ile savaşta mücadele eden askerlerin kahramanca duruşlarından ve karanlık hüzünlü hikayelerinden esinlenmiş farklı bir koreografi ile modaseverlerin karşısa çıktı ilk günün dikkat çeken kollekiyonlarından biri oldu.

70 lerin yarışçı ruhu ve İpek Arnas.image

İpek Arnas’ın Avangarde Suits adını verdiği 2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile modaseverlerle buluştu
Avangarde Suits koleksiyonu’nda yer alan modernist yaklaşım, stille ön plana çıkarken farklı kumaş kullanımlarından oluşan doğal formlar koleksiyonun modern çizgisini belirgin hale getiriyor. Kırmızı, siyah, beyaz, mavi, gri, şeffaf renklerinin hakim olduğu parçalar çift taraflı kumaş kullanımlarıyla dikkat çekiyor.

Atıl Kutoğlu ilk günün kapanış defilesini yaptı

image

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2014 kapsamında dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu, “Doktor Jivago” adlı filmden esinlenerek hazırladığı yeni koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sundu.  Avusturyalı top model Larissa Marolt, İngiliz zenci top model Gina Adamu, Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç ve Ebru Öztürk’ün podyuma çıktığı defile ilk güne damgasını vurdu.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR