Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FUARIN GÖZDESİ ÇAĞLA OLDU
FUARIN GÖZDESİ ÇAĞLA OLDU
Eurasia Moto Bike Expo, altı yılda motosiklet ve bisiklet sektörünün buluşma noktası haline geldi.Haftasonu adeta izdiham yaşanan fuar motorlu araçlar modelleri kadar güzel mankenleri ile ayrı bir ilgi çekti.
7 Mart 2014, 13:32

 

Eurasia Moto Bike Expo, altı yılda motosiklet ve bisiklet sektörünün buluşma noktası haline geldi.Haftasonu adeta izdiham yaşanan fuar motorlu araçlar modelleri kadar güzel mankenleri ile ayrı bir ilgi çekti.

Fuarda firmalar ağırlıklı olarak yabancı mankenleri tercih etse de Eurisia Motoshow'un iddialı firmalarından SYM sergilediği araçlar kadar ,Tük mankenleri ile ilgi odağı oldu.

SYM firmasının  tercih ettiği mankenlerden biride  önümüzdeki yıllarda adından çokça söz ettirmeye aday Model-Oyuncu Çağla Yıldırım oldu.

image

Güzelliği ile  dikkatleri üzerinde toplayan Çağla Yıldırım  gençlerin büyük ilgisi ile karşılaştı.

Güzel manken kendisi ile resim çekilmek için uzun kuyruk oluşturan fuar ziyaretçilerini kırmadı ve hayran kitlesini arttırdı ,ayrıca medyanın ilgisinide üzerinde toplamayı başardı  

Basın Çağla Yıldırım'ı keşvetti

image

Kariyerinin henüz başlarında olmasına rağmen'' Fatih Harbiye'  Güzel ve Çirkin dizileri ile birçok markanın tanıtım mankenliğini yapan Çağla  basının davetlilerin olduğu kadar model ajanslarınında dikkatini çekti.

 Fuar çalışmalarına çok katılmamasına rağmen ,özel ilgi alanına giren motorsikletlerin sergilendiği bir organizasyonda çalışmanın kendisi için çok keyifli bir çalışma olduğu kadar, aşırı ilgiden dolayı yorucu bir çalışmada olduğunu söyleyen güzel model, fakat bunun şikayet edilecek bir durum olmadığını , yabancı modellerin el üstünde tutulduğu sektörde gördüğüm ilgiden çok memnunum dedi.

image

Umarım Türk modellerine ilgisiz kalan  tekstil markaları ,bu fuardan sonra Türk modellerin gördüğü ilgiyi ve içlerinde çok başarı ile işini yapanlar olduğunu anlamışlardır diyerek , son yıllarda Türk mankenlerine kapılarını kapatan moda ve tekstil sektörü firmalarına gönderme yaptı.

image

Hedefinin ,son yıllarda sektörde marka isim çıkaramayan mankenlik camiasına işte yeni bir ''Topmodel ''dedirtmek olduğunu soyleyen Çağla Yıldırım , önümüzdeki günlerde uluslararası bir ajans kadrosu için portfolyo çekimlerine başlayacağını belirtti.

Hedefinin Avrupa'da deneyim,profesyonellik  ve başarı kazanmak olduğunu söyleyerek  basının Türk mankenlere daha fazla ilgi göstermesini istedi.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR